Om Mikkel Lyngholm

Til trods for at han kun er midt i tyverne, har Mikkel Lyngholm masser af praktisk erfaring, en uddannelse fra Tømrerskolen, Svendebrev som tømrer, og han holder sig konstant opdateret med udviklingen.

Høj kvalitet i såvel arbejde som materialer

 

Garanti for fuld tilfredshed

 

Priser der er til at regne med

 

10 års erfaring

 

Min historie

“Jeg har vidst at jeg ville være tømrer siden jeg gik i 3. klasse” – Mikkel Lyngholm

Mikkel blev født den 9. Januar 1993 i Thorsager på Djursland, men allerede da han var 2 år gammel, flyttede familien til Silkeborg, og der har han været siden.

Hans far har arbejdet det meste af livet for Teknik og Miljø Silkeborg, og været involveret i byfester og den berømte ildfestregatta. Moderen er bogholder, storebror studerer indenfor natur og miljø, og storesøsteren er sygeplejerske. De hænger godt sammen som familie, og hjælper hinanden. Som Mikkel Lyngholm selv udtrykker det:

“Min far er en handyman, og jeg har altid fået lov at være med med. Min mor hjælper mig med mit bogholderi, min søster piller splinterne ud af mine fingre, og min storebror lærer mig om korrekt håndtering og sortering af byggeaffald, så vi passer bedre på vores natur.”

Når du taler med Mikkel, går det hurtigt op for dig, at her er en mand der har fundet sin plads i livet og er glad og tilfreds. Det er måske med til at han går meget op tømrerfaget. Den grundighed han selv altid udviser i sit arbejde, udviste kammeraterne også da de kom med kanel til 25 års fødselsdagen 🙂

Mikkel Lyngholm
Mikkel Lyngholm i 0. klasse

Barndom og ungdom

Mikkel gik på Gødvad skole i 0-6. klasse, herefter blev 7.-9. klasse taget på Th. Langs og så 10. klasse på Silkeborg Ungdomsskole. Nu var Mikkel Lyngholm ved at være skoletræt, og klar til at komme igang med bruge sine hænder. Han har nemlig siden 3. klasse vidst at han ville være tømrer. Han fik arbejde i 7. klasse på lageret hos Elfac, og det var lige noget der passede ham. Mikkel siger selv:

Jeg vidste siden 3. klasse at jeg ville være tømrer. Jeg var konstant på træværkstedet, og i 5. klasse bemærkede sløjdlæreren også mine evner, og jeg har nok egentlig været skoletræt siden 7. klasse. Jeg havde fået arbejde hos Elfac, og det var lige noget der passede mig. Jeg kan huske jeg nogle gange blev smidt udenfor, og så sagde jeg til læreren: “Hvis du ikke henter mig inden 5 minutter, så tager jeg på arbejde!”. Jeg har bare altid gerne ville lave noget, og der var jo ingen grund til at eg skulle stå der og blomstre 🙂

 

Endelig tømrer

Efter 10. klasse kom han på Tømrerskolen i Silkeborg. Tiderne var ikke de bedste for faget, for ud af de 20 de var på holdet, var der kun Mikkel og 2 andre der fik lærerplads. Mikkel blev 1. års lærling hos Lavendelhuse i Ry, men Mesteren stoppede firmaet på grund af rygproblemer. Han blev 2. års lærling hos Frederik Madsen, 3. års lærling hos Anders Løve i Gjern,  men da han skaffede en kammerat lærerplads hos hos Frederik Madsen, var det med den betingelse at Mikkel vendte tilbage sammen med, og færdiggjorde sin lærerplads der.

Da han blev udlært var der ingen firmaer der ville fastansætte, så han kom til vikarbureauet JKS og blev der udlejet til Mester Jacob i Silkeborg, og det var et godt match, så der blev Mikkel fastansat i 3 år. Mikkel kunne godt lide jobbet der, for han fik lov at at arbejde med Arkitekttegnede huse, og var positiv overrasket over hvor mange forskellige opgaver man kunne få ind under tømrerfaget.

 

Selvstændig

Den 16. Juni 2018 tog Mikkel Lyngholm så det endelige spring, og blev selvstændig. Som Mikkel selv siger:

“Jeg har egentlig altid vidst at jeg skulle være selvstændig, for jeg sætter en stolthed i mit arbejde, og det har ikke været alle mine jobs, hvor jeg kunne få lov til det. Hos Mester Jacob, kunne jeg gå med rank ryg over et veludført arbejde, og det er sådan jeg vil have det. Mine kammerater havde også presset på for at jeg skulle springe ud som selvstændig, og da jeg altid selv har kørt mine opgaver, kunne jeg ligeså godt gøre det 100%”

Mikkel kan lide at gå op i sit arbejde med liv og sjæl. Han elsker at følge med i udviklingen, og holder altid øje med det nyeste værktøj, arbejdsmetoder og materialer, og han elsker at tage på byggemesser.

Så mangler du en tømrer eller handyman til stort eller småt, så giv Mikkel Lyngholm et kald, for som han selv siger:

“Jeg siger ikke nej til noget, og jeg er altid klar på en udfordring!”

 

ÅRS ERFARING

PROJEKTER

BYGGEDE HUSE

TILFREDSE KUNDER

Super troværdig, tillidsfuld, og meget dygtig håndværker med sans for detaljer, arbejdsom…. Mikkel får virkelig noget fra hånden når han arbejder og jeg ved at jeg kan stole på ham 100%

 

Jan Jacobsen
JJ Transport

Mikkel er en super reel fyr, og du ved med det samme, at han er typen der respekterer en aftale, og holder den til midste detalje. Det der er mest imponerende er det finish, der er på arbejdet. Meget imponerende!

 

Henrik Bruhn
Webshoppen ApS

Send en besked

Udfyld kontaktformularen herunder, hvis du har brug for en tømrer i Silkeborg.

RING nu

27 59 19 93

ADRESSE

Funder Vestervang 20, 8600 Silkeborg

Åbningstider

Mandag – Søndag: DØGNÅBENT!

E-mail

mikkel@lyngholmbyg.dk